onsdag 15. januar 2014

KYLLING OG PASTASALAT TIL 40 PERSONER

          Her får du en av de mest populære oppskriftene på bloggen. Norges beste pastasalat. Nå kan du
          lage den til hele slekten, jobben, vennegjengen, klassen eller hva det måtte være. Knall god og
          holdbar i flere dager.

          Du trenger:

          4 pk Pasta penne
          5 hele ferdigstekte kyllinger
         10 pk bacon
          2 glass grønn pesto
          5 røde paprika
          4 purre
          3 isbergsalat
         400 gram parmesan
         300 gram pinjekjerner
          (1 basilikum –til pynt)
         12 bokser creme fraiche
         1-2 pk fløte
         1 hel hvitløk (med alle fedd)
         1 sitron

         Slik gjør du det:
         Kok pasta etter fremgangsmåten på pakken.
         Ribb kyllingen.
         Skjær isbergsalat i tommelfingerneglstørrelse
         Rist pinjekjerner i tørr stekepanne
         Skjær purre i tynne ringer (skylles først)
         Skjær paprika i små biter
         Finhakk hvitløk
         Riv parmesan
         Press saften ut av sitronen,
         Steke oppklipte/oppskårede baconbiter.

          Alle ingrediensene fordeles likt i boller. Fløten tilslutt for da vil du se hvor mye fuktighet du
          trenger i salaten.
          Strø på pinjekjerner, bacon og parmesan på toppen.


           Se mer utfyllende fremgangsmåte HER om du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar