En matblogg med fokus på rene råvarer og som er laget fra bunnen av. Her får du de beste oppskriftene på hverdagsmat og festmat. Om mat er viktig for deg så vil du klare det, hvis ikke vil du finne en unnskyldning. Husk at mat er makt.
MATKATEGORIER
3-retters
Afrikansk
Allergenvennlig mat
Amerikansk
Asiatisk
Asker og Bærum budstikke
Bakst
Brød
Bær
Chips
Dessert
Diabetikermat
Dip
Drikke
Egg
Elg
Eple
Fakta
Festmiddag
Fisk
Forrett
Forslag til ukemeny
Fransk
Frokost
Frukt
Garnityr
Glutenfri
Gresk
Gresskar
Grillmat
Gryteretter
Halloween
Helgemiddag
Himmelsk
Hjemmelaget
Hundemat
Husmortips
Hverdagsmiddag
Høytid
I media
Instruksjonsfilmer
Italiensk
Jul
Kake
Kalkun
Kjeks
Kjøkkentips
Kjøtt
Konfekt
Kosemat
Krydderblandinger
Kveldsmat
Kylling
Lunsj
Mat til mange
Matspalte
Middagstilbehør
Naturen som spiskammers
Pai
Pasta
Pizza
Portugisisk
Poteter
Restaurantanmeldelse
Restaurantmat
Ringerikesblad
Salat
Sjømat
Snacks
Sopp
Spansk
Sponset mat
Sunnere alternativ
Suppe
Søtsaker
Taco og meksikansk
Tapas
Thaimat
Turmat
Tyrkisk
Tørket mat
Ungdomsmat
Vafler og lapper
Vegetarisk
Vin
fredagsmidag
is
matartikkel
muffins
omelett
pesto og tapenade
pålegg
påske
saus
sukkerfri
Østeuropesisk
torsdag 28. januar 2016
GLUTENFRIE HAVRERUNDSTYKKER
Dårlig tid? Tåler du ikke gluten? Prøver du å holde deg unna gjær? Glad i proteinrik mat?
Denne oppskriften gir deg JA som svar på alle overnevnte spørsmål. Deilige, raske og sunne rundstykker min snille og søte svigerinne har gitt meg oppskriften på. Jeg spiser de gjerne til alle av dagens måltider for de passer godt med pålegg på og til supper og gryteretter.
Du trenger:
1 boks cottage cheese (vanlig type og størrelse)
250 gram lettkokte havregryn
1 ts bakepulver
1/3 ts salt
2 egg
Slik gjør du det:
Bruk en gaffel og visp sammen eggene i en bakebolle og rør deretter inn cottage cheesen. Ha i havregryn, salt og bakepulver og rør til alt er godt blandet ( men ikke for lenge for da blir deigen/rundstykkene seige). Bruk en skje og form 8 like store rundstykker på et bakepapirkledd stekebrett. Stekes midt i ovnen i 20 min på 200 grader over og undervarme.
Sunnhet i hver bit. Mmm
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar