Etter en tung og mektig middag er det godt med noe syrlig, lett og søtt. Om du liker vanilje, yoghurt og pasjonsfrukt er dette er dessertvinner.
Til 6-7 porsjoner:
6 plater gelatin
3 dl fløte
1 dl melk
200 gram sukker
1 vaniljestang
1 liter yoghurt naturell
4 pasjonsfrukt
Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann slik at de blir gjennombløtet. |
Del vaniljestangen i to. |
Kok opp fløte, melk og sukker i en kjele. |
Tilsett den delte vaniljestangen og innholdet av en pasjonsfrukt. |
Visp sammen. |
Sil det over i en bolle og ha i den bløte gelatinen. |
Bland i yoghurten. |
Hell blandingen over i fine glass og sett de i kjøleskapet til neste dag. |
Del 3 pasjonsfrukt i to og klem ut innholdet. Røres godt sammen. |
Fordel det oppå de seks panna cottaene. |
Server gjerne med noe sprøtt. |
Om du har lyst til å lage noe sprøtt til, er disse nøttestengene smakfulle.
Om du heller vi lage en pasjonsfruktcoulis til å ha på toppen, finner du oppskriften på den her.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar