MALENESmaktMAT

En matblogg med fokus på rene råvarer og som er laget fra bunnen av. Her får du de beste oppskriftene på hverdagsmat og festmat. Om mat er viktig for deg så vil du klare det, hvis ikke vil du finne en unnskyldning. Husk at mat er makt.

MATKATEGORIER

3-retters Afrikansk Allergenvennlig mat Amerikansk Asiatisk Asker og Bærum budstikke Bakst Brød Bær Chips Dessert Diabetikermat Dip Drikke Egg Elg Eple Fakta Festmiddag Fisk Forrett Forslag til ukemeny Fransk Frokost Frukt Garnityr Glutenfri Gresk Gresskar Grillmat Gryteretter Halloween Helgemiddag Himmelsk Hjemmelaget Hundemat Husmortips Hverdagsmiddag Høytid I media Instruksjonsfilmer Italiensk Jul Kake Kalkun Kjeks Kjøkkentips Kjøtt Konfekt Kosemat Krydderblandinger Kveldsmat Kylling Lunsj Mat til mange Matspalte Middagstilbehør Naturen som spiskammers Pai Pasta Pizza Portugisisk Poteter Restaurantanmeldelse Restaurantmat Ringerikesblad Salat Sjømat Snacks Sopp Spansk Sponset mat Sunnere alternativ Suppe Søtsaker Taco og meksikansk Tapas Thaimat Turmat Tyrkisk Tørket mat Ungdomsmat Vafler og lapper Vegetarisk Vin fredagsmidag is matartikkel muffins omelett pesto og tapenade pålegg påske saus sukkerfri Østeuropesisk

mandag 5. mai 2014

MATSPALTE I RINGERIKES BLAD

Uke 22
Klippekrans
Sunnere ostekake på 5 min


Uke 18
Pasta på sitt beste
Solskinnslemonade

Uke 14 
  Kvikklunsjboller
Havretopper

 Uke 10 
Kremet og fyldig kyllingsppe
Malenes cookies

Uke 6 
Livets gryte med kylling chorizo
Himmelsk sjokoladekake
Lagt inn av Malene kl. 21:58 Ingen kommentarer:
Send dette via e-postBlogg dette!Del på XDel på FacebookDel på Pinterest
Etiketter: I media, Matspalte, Ringerikesblad
Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden
Abonner på: Innlegg (Atom)

Translate

Søk etter oppskrift her:

OPPSKRIFTTIPS denne uken er disse deilige:

OPPSKRIFTTIPS denne uken er disse deilige:
GLUTENFRIE HAVRERUNDSTYKKER

JUKSEBACALAO

JUKSEBACALAO

KNASK TIL GUTTA

KNASK TIL GUTTA
Familien og jeg var på hytta vår på fjellet. Måneden før hadde jeg stilt det spørsmålet jeg alltid stiller til min mannefamilie før jul: Hvilke julesnacks og julekaker ...

BARNSLIG GOD OG ENKEL GLØGG

BARNSLIG GOD OG ENKEL GLØGG
Hva må å få barna til å lage den selv...

Fremhevet innlegg

MALENES HVERDAGSBRØD

Når jeg skal lage brød eller knekkebrød må det være en kveld jeg er hjemme hele tiden. Dette er ikke fordi det er en krevende jobb eller at ...

Mine nåværende og tidligere samarbeidspartnere

  • Start
  • Raske retter
  • Coop, extra.
  • Ringerikes blad
  • Asker og Bærum budstikke
  • La Vida tapasrestaurant

BRUNE PINNER.

BRUNE PINNER.
Her får du min beste oppskrift på bakverket som er bedre enn pepperkaker...

Populære innlegg

  • NORGES BESTE PASTASALAT
  • HELLSTRØMS KLIPPFISKBOLLER (Bolinhos)
  • HIMMELSK SJOKOLADEKAKE
  • MYK EGGERØRE AV HARD MANN
  • HJEMMELAGET OST (cottage cheese)
  • SUKSESSTERTE UTEN NØTTER OG LAKTOSE
  • SPANSK TAPASBRØD
  • VERDENS BESTE BANANKAKE
  • TIRAMISUKAKE
  • KYLLING OG PASTASALAT TIL 40 PERSONER

Mine medlemskap:

Mine medlemskap:

Visste du at:

Halvferdig og helferdig mat inneholder svært mye salt, sukker og mettet fett. 3 ting vi ikke skal ha særlig mye av. Dekknavnet vegetabilsk fett/olje er ofte palmeolje eller kokosolje. Disse oljene har størst andel av det mettete fettet. Mettet fett setter seg rundt organene i magen som igjen gir deg pondus og kan være en god faktor til livsstilssykdommer. Planteoljer som RAPSOLJE, OLIVENOLJE og SOLSIKKEOLJE bør være din daglige olje. Helsedirektoratet anbefaler maks en teskje salt om dagen. Mer kan være skadelig. Sukker gjemmer seg bak navn som: Byggmalt Dekstran Dactose Druesukker/dextrose Diastase Etylmaltol Fructose Fruktjuice Glukose Honning Sirup Råsukker Juicekrystaller Maltodextrin Maltose Mannitol Molasses Rørsukker Sucanat Sucrose Sukkerrør Sjekk ingrediensene til en Mellombar og du vil finne igjen mange av disse der. Jeg oppfordrer deg til å legge litt mer penger i ordentlig mat, ikke spise så mye ferdigmat og nyt smakene i den hjemmelagde maten isteden. Gi kroppen riktig drivstoff så fungerer den bedre. Husk at metthetsfølelsen oppstår etter 20 min så spis maten sakte. Se på ingredienslisten bakpå produktet, står det et navn du ikke vet hva er eller det er mer enn fem ingredienser du ikke kjenner? Da bør du styre unna. Vær snill med kroppen din- fyll den med riktig mat.
Aase Malene Harbitz. Enkel-tema. Drevet av Blogger.