Til to personer trenger du disse ingrediensene:
Smør
Hvetemel
Parmesan
Salmalaks
Strandaskinke
Eple
Vårløk
Creme fraiche
Salt
pepper
Chili
Smør
Hvetemel
Parmesan
Salmalaks
Strandaskinke
Eple
Vårløk
Creme fraiche
Salt
pepper
Chili
Karri
Denne retten er laget på ca en halvtime.
- Først lager du kjeksdeigen ved å blande sammen i en bakebolle 20 gram mykt smør, 20 gram hvetemel og 20 gram revet parmesan.
- Når du har fått en smidig deig, form to flate kjeks. Stekes i ti min på over og under varme 200 grader.
- Skjær opp 40 gram salmalaks (a` to biter på 20 gram), stekes i fem min sammen med kjeksen.
- Ta ut av pakken 2 skiver stranda spekeskinke, stekes i fem min sammen med kjeksen.
1/2 norskt eple (fjern skall og kjernehus, skjæres så i små biter)
1/2 vårløk (skylles, så skjæres i små biter)
1 ss crème fràiche
2 klyper karri
1 klype salt
1 klype pepper
1 klype chili
- Dander når alt er ferdig.
Meget godt! Har servert den til min hustru, som trodde jeg hadde blitt en annen. Så enkelt gitt, og samtidig godt:) takk for gode tips Malene:) -Nils
SvarSlettSå hyggelig å høre Nils og så gøy at din kone ble overrasket:-)
SvarSlett