Du trenger: 100 gram bacon 250 gram sjampinjong 200 gram brødterninger 1 ss hakket persille 1 ts basilikum 4 ss rømme salt og pepper |
Klipp baconet i biter og |
stek det sammen med skivede sjampinjonger i en stekepanne. |
Tilsett basilikum og persille (jeg bruker helst friske urter, men det funker greit med tørre også). |
Deretter rører du inn rømme. |
Bland så forsiktig inn brødbitene. |
Smak til med salt og pepper. Server til kjøttet. |
Hei
SvarSletthvordan går du frem når dette skal være en stuffing? Når skal den inn i kalkunen?
Putt det inni kalkunen før du setter den i ovnen da ligger fyllet og godgjør seg der med væske fra kalkunen. Lykke til og håper det smaker☺️
SlettTakk for svar :) skal teste den til nyttårskalkkunen ikveld. Lurte på hvordan den blir i konsistens når den er stuffet inn i kalkunen?
SvarSlettBløt og fin konsistens siden den ligger i kalkunens hulrom og trekker til seg litt væske.
Slettglemte å spør , hvor mange personer er denne til?
SvarSlettCa fire pers tenker jeg. Om du lager mer og det ikke er plass inni kalkunen så server resten bare til kalkunmiddagen. Blir det rester er det godt til frokost på brødskiven evt med speilegg oppå. Godt nytt år!
Slett