Etter en tung og mektig middag er det godt med noe syrlig, lett og søtt. Om du liker vanilje, yoghurt og pasjonsfrukt er dette er dessertvinner.
Til 6-7 porsjoner:
6 plater gelatin
3 dl fløte
1 dl melk
200 gram sukker
1 vaniljestang
1 liter yoghurt naturell
4 pasjonsfrukt
 |
| Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann slik at de blir gjennombløtet. |
 |
| Del vaniljestangen i to. |
 |
| Kok opp fløte, melk og sukker i en kjele. |
 |
| Tilsett den delte vaniljestangen og innholdet av en pasjonsfrukt. |
 |
| Visp sammen. |
 |
| Sil det over i en bolle og ha i den bløte gelatinen. |
 |
| Bland i yoghurten. |
 |
| Hell blandingen over i fine glass og sett de i kjøleskapet til neste dag. |
 |
| Del 3 pasjonsfrukt i to og klem ut innholdet. Røres godt sammen. |
 |
| Fordel det oppå de seks panna cottaene. |
 |
| Server gjerne med noe sprøtt. |
Velbekomme!
Om du har lyst til å lage noe sprøtt til, er disse
nøttestengene smakfulle.
Om du heller vi lage en pasjonsfruktcoulis til å ha på toppen, finner du oppskriften på den
her.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar