torsdag 1. oktober 2015

SUNT SJOKOLADEPÅLEGG


Her får du oppskriften på nugatti som kan spises hver dag. Rene og sunne ingredienser. Hjernen, kroppen og samvittigheten blir glade.

250 gram hasselnøtter

2 ss kakao

4 ss akasiehonning

2 ss kokosolje

¼ ts vaniljefrø (kan skippes)

Sett ovnen på 180 grader varmluft. Legg nøttene utover et bakepapirkledd stekebrett. Stekes i ovnen i 10 min. Has over i en foodprosessor. Kjøres til alt er finmalt (5-10 min). Ha i de resterende ingrediensene og kjør til alt er godt blandet. Avkjøl. Has over i tette glass. Spises på knekkebrødet eller brødskiven. Ekstra godt på hjemmelagde knekkebrød og varme brødskiver.

1 kommentar:

  1. Jeg lagde slik hasselnøttpålegg i helgen, men jeg gned skallet av hasselnøttene mens de fortsatt var varme etter de var ristet så det ikke skulle bli bittert. Gode saker! :)

    SvarSlett