Bildet mitt
MALENESmaktMAT har oppskrifter på hverdagsretter, helgekosemat og søtsaker. Oppskriftene er stort sett selvkomponerte favoritter. Jeg har utdanning bla.a innen pedagogikk, mat & helse og kunst & håndverk. F.o.m 2016 vil oppskriftene være preget av bærekraftig, lokal, sesongbasert mat med helsedirektorates helseanbefalinger. Fakta om mat og restaurantanmeldelser fra gode/populære restauranter i ulike byer vil også dukke opp innimellom. For samarbeid, oppdrag, produktutvikling, reklame e.l kontakt meg på aasemalene@hotmail.com

mandag 10. september 2012

RØDVINSMARINERT CHORIZO

                                            DIGG     DIGG     DIGG     DIGG     DIGG     DIGG     DIGG     DIGG       


Du trenger den spanske pølsen: Chorizo (her finnes det uttallige varianter, men velg den tykke hele pølsen), og en god rødvin. (Det er også godt å marinere den i Sherry, følg samme fremgangsmåte).


Dra av skinnet på pølsen og skjær den i passende biter.
Legg de i en skål eller et glass og hell rødvin over så det dekker pølsene.
La de ligge å kose seg (min 30 min)
Hell så alt over i en stekepanne, stekes på begge sider til rødvinen har trukket seg inn i pølsene/fordampet.
Server de som snacks, på et tapasbord, eller på pizza.




Gode både varme og kalde!

2 kommentarer:

  1. Selvfølgelig er den det:-), kjøper den jo alltid med meg fra spania :-O. Takk for at du var oppmerksom.

    SvarSlett