Du trenger:
5 dl havregryn
1 dl hasselnøtter
0,5 dl cahewnøtter eller valnøtter
0,5 dl solsikkekjerner
1/2 ts salt
2 ts kanel
1/2 ts vaniljefrø
3 ss kokosolje
2 ss akasiehonning
1,5 dl rosiner
Slik gjør du det:
- Forvarm ovnen til 180 grader. Over og undervarme.
- Legg et bakepapir på et stekebrett.
- Knus i en morter eller grovhakk nøttene i en stavmikser.
- Bland sammen alt det tørre i en bolle.
- Ha i oljen og honningen og bland alt sammen ved å bruke hendene dine.
- Når alt er godt blandet heller du blandingen over på stekebrettet.
- Spre det godt utover slik at det ligger i et jevnt lag utover hele formen.
-
8. Stekes midt i ovnen på 15 min (det skal være gyldent når det er ferdig).
Obs! Når ca halve tiden har gått tar du ut brettet og rører i blandingen for så å spre det utover i et jevnt lag igjen.
- 9. La det avkjøle på stekebrettet til det er helt kaldt. (Muslien er myk når den er varm men når den blir kald blir den sprø).
-
11. Nytes med melk eller yoghurt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar