Skrubbsulten og dårlig tid. Samtidig lyst på noe varmt og sunt. Fet og mager fisk i en skjønn forening med A-vitamin gjemt bak forkledningen av gulrøtter. Mild og frisk på smak. Hepp hepp vær så god!
Til 2 personer:
1 mellomstor sjalottløk2 fedd hvitløk
solsikke/rapsolje
1 fiskebuljongterning
3 gulrøtter
1 frossen laksefilet
3 frosne torskefileter
1/2 ts gurkemeie
1/3 ts karri
salt og pepper (ca 1/2 ts av hver)
2 ss creme fraiche
- Ta fisken ut av fryseren og legg de i lunkent vann.
- Finhakk sjalott -og hvitløken. La det så surre et par min i en kjele med 2 ss solsikke/rapsolje.
- Tilsett buljongterningen og 5 dl vann, la dette koke opp. Imens kutter du gulrøttene i skiver.
- Ha disse i oppi kjelen når det koker.
- Ta så opp fisken som nå er noe tint og skjær de opp i mindre biter. Puttes oppi kjelen.
- Tilsett 1 dl fløte og krydderne. La alt småkoke i 10 min.
- Rør inn creme fraiche og server. Gjerne med brød e.l til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar