Her får du en av de mest populære oppskriftene på bloggen. Norges beste pastasalat. Nå kan du
lage den til hele slekten, jobben, vennegjengen, klassen eller hva det måtte være. Knall god og
holdbar i flere dager.
Du trenger:
4 pk Pasta penne
5 hele ferdigstekte kyllinger
10 pk bacon
2 glass grønn pesto
5 røde paprika
4 purre
3 isbergsalat
400 gram parmesan
300 gram pinjekjerner
(1 basilikum –til pynt)
12 bokser creme fraiche
1-2 pk fløte
1 hel hvitløk (med alle fedd)
1 sitron
Slik gjør du det:
Kok pasta etter fremgangsmåten på pakken.
Ribb kyllingen.
Skjær isbergsalat i tommelfingerneglstørrelse
Rist pinjekjerner i tørr stekepanne
Skjær purre i tynne ringer (skylles først)
Skjær paprika i små biter
Finhakk hvitløk
Riv parmesan
Press saften ut av sitronen,
Steke oppklipte/oppskårede baconbiter.
Alle ingrediensene fordeles likt i boller. Fløten tilslutt for da vil du se hvor mye fuktighet du
trenger i salaten.
Strø på pinjekjerner, bacon og parmesan på toppen.
Se mer utfyllende fremgangsmåte HER om du ønsker.
Ribb kyllingen 🫣 (slakter du selv?) ? Det betyr å plukke av fjærene 😂
SvarSlettEller tenkte du plukk/rens av kjøttet 🤭