En matblogg med fokus på rene råvarer og som er laget fra bunnen av. Her får du de beste oppskriftene på hverdagsmat og festmat. Om mat er viktig for deg så vil du klare det, hvis ikke vil du finne en unnskyldning. Husk at mat er makt.
Mine nåværende og tidligere samarbeidspartnere
▼
torsdag 31. juli 2014
PIKNIKBAGUETTE
Ut på tur, aldri sur! Ivertfall ikke med disse motivatorene i sekken. Lages kvelden før.
Dette trenger du til to kjempe sultne eller 4 sultne personer.
2 baguetter
2 egg
1 ss fløte
4 ss majones
8-10 dråper sitronsaft
2 ss finhakket gressløk
salt og pepper
4 skiver bacon
6 skiver parmaskinke
1/3 del tynnskåret agurk på langs
1/3 crispisalat e.l
8 skiver gulost etter eget ønske
Noen skiver rødløk
1/3 rød paprika i ringer
Kok eggene i ca ti min til de er hardkokte. Legg de i kaldt vann til de er avkjølte. Del de begge
veier i eggedeler.
Bland eggebitene sammen med fløte, majones, sitronsaft, gressløk, salt og pepper.
Stek baconet sprøtt og krydre gjerne med litt pepper. Avkjøl.
Skjær en fordypning ned i baguettene. Ta av lokkene.
Legg oppi parmaskinke og eggesalat.
Deretter agurk.
Legg så på salatblader og baconet.
Ost, rødløk og paprika danderes så på.
Sett på lokket. Pakk hver av de inn i sølvfolie. Legges i kjøleskapet til neste dag.
Legges i sekken før turen og nytes der du skulle befinne deg. På jobb, i parken, i skogen, på
vannet eller kanskje på toppen av et fjell slik jeg var når jeg nøt en av disse.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar