For et par år siden tilbragte jeg nesten en måned i syd-frankrike. Hver morgen inntok jeg en
boks med kokosyoghurt til frokost på den varme terrassen. Altså som dessert til frokosten.
Dessert er viktig. En perfekt avslutning etter et måltid. Deilig frisk, passe mektig og en
god sødme som gir kroppen et lite kick for å kunne ta dagen med storm. Det er ingen tvil om at
jeg er varmekjær og syntes at kulden er så passè.;-P så nå som finværet viser seg nesten daglig
er det godt med en yoghurtdrøm fylt med to av mine favorittsmaker. Sett deg ned i solen, nyt
og la dine drømmene for sommermånedene også komme.
5 dl yoghurt naturell
1 dl kokos
Frøene skrapt ut fra en 1/2 vaniljestang
Bland alt godt sammen og la det stå minst 12 timer før du nyter det. Holdbar like lenge som det
står på yoghurtbegeret.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar