Slik ble min CANNELONI, og med dette fyllet ble den skikkelig Mmm.
Du trenger til to personer:
5 lasagneplater
1 boks cottage cheese
2 ss hakket (jeg klipper det i små biter) persille2 ss hakket/klippet gressløk
1 fedd hvitløk
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/3 ts muskat (revet/malt)
1 ss smør
1 ss rapsolje
1 pakke spinat
1 pakke/boks hakkete tomater
2 ss olivenolje
2 ss hakket/klippet persille
1 ss hakket/klippet timian
Topping: 4 ss parmesan (italiensk ost), 5-10 cm chorizo (spansk krydderpølse) og 1 ss timian.
- Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
- Pastaplatene kokes etter tidsanvisning på pakken i rikelig vann (minst 2 liter) med 1 ss olje (da klebrer de seg ikke i hverandre).
- Fiskes så forsiktig opp av vannet (de får fort rifter om du ikke er varsom), legges så på et rent håndklede.
Jeg kokte opp mine dagen før, etter de var avkjølt la jeg de i plastfolie. Deretter puttet jeg de i kjøleskapet.
Bland sammen:
1 boks cottage cheese
2 ss hakket/klippet persille
2 ss hakket/klippet gressløk
1 fedd hvitløk
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/3 ts muskat (revet/malt)
1 ss rapsolje og 1 pakke spinat til spinaten er forvellet (se bildet under).
5. Bland sammen:
1 pakke/boks hakkete tomater
2 ss olivenolje
1 ts sukker
2 ss hakket/klippet persille
1 ss hakket/klippet timian
Legg osteblandingen tvers over midten av lasagneplatene og deretter spinaten ved siden av.
Rull dem sammen og legg de forsiktig over i en oljesmurt ildfast form. med skjøten ned.
Hell så over tomatblandiingen.
7. Riv parmesan i et rivjern.
Kutt chorizoen i mindre biter.
Klipp timianen i små biter.
Strø over som topping.
Stekes så i ca 30 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar