tag:blogger.com,1999:blog-1818397178586678650.post8346998348990432788..comments2024-03-08T20:46:21.537+01:00Comments on MALENESmaktMAT: SKRYTESTUING MED SOPP OG BACON Malenehttp://www.blogger.com/profile/09945875857687718597noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1818397178586678650.post-85047251488160699722017-12-31T11:33:58.784+01:002017-12-31T11:33:58.784+01:00Ca fire pers tenker jeg. Om du lager mer og det ik...Ca fire pers tenker jeg. Om du lager mer og det ikke er plass inni kalkunen så server resten bare til kalkunmiddagen. Blir det rester er det godt til frokost på brødskiven evt med speilegg oppå. Godt nytt år! Malenehttps://www.blogger.com/profile/09945875857687718597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1818397178586678650.post-63777591640195816122017-12-31T11:31:30.690+01:002017-12-31T11:31:30.690+01:00Bløt og fin konsistens siden den ligger i kalkunen...Bløt og fin konsistens siden den ligger i kalkunens hulrom og trekker til seg litt væske. Malenehttps://www.blogger.com/profile/09945875857687718597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1818397178586678650.post-42898033737725060252017-12-31T10:02:42.609+01:002017-12-31T10:02:42.609+01:00glemte å spør , hvor mange personer er denne til?glemte å spør , hvor mange personer er denne til?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1818397178586678650.post-18318708764532707372017-12-31T09:48:05.347+01:002017-12-31T09:48:05.347+01:00Takk for svar :) skal teste den til nyttårskalkkun...Takk for svar :) skal teste den til nyttårskalkkunen ikveld. Lurte på hvordan den blir i konsistens når den er stuffet inn i kalkunen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1818397178586678650.post-72032990018326280692017-12-28T14:23:24.302+01:002017-12-28T14:23:24.302+01:00Putt det inni kalkunen før du setter den i ovnen d...Putt det inni kalkunen før du setter den i ovnen da ligger fyllet og godgjør seg der med væske fra kalkunen. Lykke til og håper det smaker☺️Malenehttps://www.blogger.com/profile/09945875857687718597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1818397178586678650.post-40196650804906962872017-12-28T09:59:17.810+01:002017-12-28T09:59:17.810+01:00Hei
hvordan går du frem når dette skal være en st...Hei<br /><br />hvordan går du frem når dette skal være en stuffing? Når skal den inn i kalkunen?Anonymousnoreply@blogger.com