mandag 8. juni 2015

KOKOS -OG MANGOIS (med sjokoladetrekk)

Foto: Eva Groven

Kokos- og mangois

1 boks kokosmelk

1 ss akasiehonning

1 moden mango

(om du vil 10-20 blader peppermynte/mynte)

 Fjern skall og sten fra mangoen. Mos og bland sammen kokosmelk, honning og mangokjøttet (evt også myntebladene) i en blender. Helles over i isformer/plastkopper/plastboks. Rør gjerne hver time om anledning for å få minst mulig iskrystaller. Fryses til neste dag.

 Sjokoladetrekk

1 ss kokosfett

100 gram 70% sjokolade

(kokosflak til pynt)

 Smelt fettet og sjokoladen i en liten kjele mens du omrører og deretter visper det sammen når det har begynt å smelte. Ta opp isen fra fryseren. Bruk en skje og hell sjokoladen over isen. Strø på kokos om ønskelig. Fryses til sjokoladen har stivnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar